TELEFONISCHE BEREIKBAARHEID

TELEFONISCHE BEREIKBAARHEID

We streven ernaar zoveel mogelijk de telefoon te bemannen tijdens de spreekuren ma.-woe. 10.30-12.00 en di.-do. 13.00-14.30. Wij verzoeken u dringend om duidelijk naam en telefoonnummer waar u bereikbaar bent in te spreken want we bellen dan altijd terug! U kunt natuurlijk ook een mail sturen vermeld daarin dan altijd uw telefoonnummer. Naam ouder en naam kind. Ook kunt u het web formulier aanvraag proefles gebruiken deze vindt u terug op de website.

 "Like" ons op Facebook!
Balletstudio Belinda heeft ook een eigen Facebook pagina. "Like" Balletstudio Belinda op Facebook. U vindt daar ook allerlei nieuws over ons en over voorstellingen van gezelschappen voor kinderen en volwassenen! Onze Facebook Pagina!

 

Bel met 06 29 730 867 voor informatie of maak gebruik van het contactformulier.

Gewijzigde gegevens?

GEEFT U AUB UW GEWIJZIGDE GEGEVENS AAN ONS DOOR! U kunt hiervoor ons Webformulier algemeen / contact gebruiken.

Door dit niet of niet op tijd te doen kunt u ook de zwakke schakel zijn...

Hierdoor ontvangt u niet of niet op tijd nieuwsbrieven of andere belangrijke informatie over de balletstudio en lessen of voorstellingen.

Geef ten alle tijden wijzigingen van adres, e-mail, telefoon of beoogde wijzigingen in lessen schriftelijk door! Mondelinge meldingen worden niet in behandeling genomen.

Vaak bereikt dit ons niet of niet op tijd.

Privacyverklaring

Bij Balletstudio Belinda wordt zorgvuldig omgegaan met uw privacy.


Voor het geven van lessen, het organiseren van evenementen, het administreren van uw deelname, het informeren en het kunnen innen van verschuldigde bedragen verwerken wij gegevens over u. Deze gegevens worden persoonsgegevens genoemd. Het vastleggen en gebruik van deze persoonsgegevens is beperkt tot informatie die noodzakelijk is voor benoemde doelen. De gegevens worden beveiligd opgeslagen en de toegang daartoe is beperkt. Voor zover wij gebruik maken van leveranciers voor het voeren van een deel van onze administratie hebben wij verwerkingsovereenkomsten met deze leveranciers afgesloten, om de gegevens te beschermen. Wij delen uw gegevens alleen met derden als u daar expliciet toestemming voor geven hebt, tenzij de uitwisseling verplicht is volgens de wet.


In onze privacyverklaring (Klik hier om deze in te zien en te downloaden) is precies beschreven hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Heeft u vragen over uw privacy dan kunt u die stellen aan de directie of via het e-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AVG : Algemene Verordening Gegevensbescherming

GDPR : General Data Protection Regulation