Pinnen kan

Vanaf heden is het mogelijk te pinnen. 

Pinnen kan op maandag en donderdag tussen 15:30 tot 16:00 en op dinsdagochtend van 10:15 tot 10:45 op afspraak en indien nodig!

TELEFONISCHE BEREIKBAARHEID

TELEFONISCHE BEREIKBAARHEID

Door persoonlijke omstandigheden kan het zijn dat de telefonische bereikbaarheid iets minder is. We streven ernaar zoveel mogelijk de telefoon te bemannen tijdens de spreekuren ma.-woe. 10.00-11.30 en di.-do. 13.00-14.30. Wij verzoeken u dringend om duidelijk naam en telefoonnummer waar u bereikbaar bent in te spreken want we bellen dan altijd terug! U kunt natuurlijk ook een mail sturen vermeld daarin dan altijd uw telefoonnummer. Naam ouder en naam kind. Ook kunt u het web formulier aanvraag proefles gebruiken deze vindt u terug op de website.

 "Like" ons op Facebook!
Balletstudio Belinda heeft ook een eigen Facebook pagina. "Like" Balletstudio Belinda op Facebook. U vindt daar ook allerlei nieuws over ons en over voorstellingen van gezelschappen voor kinderen en volwassenen! Onze Facebook Pagina!

 

Bel met 06 29 730 867 voor informatie of maak gebruik van het contactformulier.

INSCHRIJVEN? LEES EVEN DIT...

Vanaf het nieuwe seizoen is er geen wachtlijst.

 

Gewijzigde gegevens?

GEEFT U AUB UW GEWIJZIGDE GEGEVENS AAN ONS DOOR! U kunt hiervoor ons Webformulier algemeen gebruiken.

Door dit niet of niet op tijd te doen kunt u ook de zwakke schakel zijn... Hierdoor ontvangt u niet of niet op tijd nieuwsbrieven of andere belangrijke informatie over de balletstudio en lessen of voorstellingen.

Geef ten alle tijden wijzigingen door!