Ballet kijken (gratis)

NDTV: COMPLETE BALLETTEN ONLINE!

Het zijn voor iedereen ingewikkelde tijden. Voorstellingen en educatieve activiteiten worden afgelast, maar we zijn achter de schermen druk bezig met (digitale) alternatieven om u onze kunst te blijven aanbieden. Zoals NDTV, een gratis streaming-serie van NDT-balletten van bekende choreografen. Iedere week lanceren we een nieuwe video.

Bekijk hieronder wat er speelt, geniet, en blijf gezond!

https://www.ndt.nl/ndtv

Alle lessen zijn afgelast i.v.m. Corona maatregel

Gelet op de meest recente ontwikkelingen waar het kabinet heeft aangegeven dat alle sportvoorzieningen zien wij geen andere mogelijkheid dan de geplande lessen en evenementen op te schorten tot 10 mei. Maar we staan niet stil, we dansen door! Kijk op ons Youtube kanaal voor nieuwe updates. De link heb je gekregen via je docent.

Mocht er voor 10 mei iets wijzigen dan laten wij het zo spoedig mogelijk weten.

Lees de Brief

Privacyverklaring

Bij Balletstudio Belinda wordt zorgvuldig omgegaan met uw privacy.


Voor het geven van lessen, het organiseren van evenementen, het administreren van uw deelname, het informeren en het kunnen innen van verschuldigde bedragen verwerken wij gegevens over u. Deze gegevens worden persoonsgegevens genoemd. Het vastleggen en gebruik van deze persoonsgegevens is beperkt tot informatie die noodzakelijk is voor benoemde doelen. De gegevens worden beveiligd opgeslagen en de toegang daartoe is beperkt. Voor zover wij gebruik maken van leveranciers voor het voeren van een deel van onze administratie hebben wij verwerkingsovereenkomsten met deze leveranciers afgesloten, om de gegevens te beschermen. Wij delen uw gegevens alleen met derden als u daar expliciet toestemming voor geven hebt, tenzij de uitwisseling verplicht is volgens de wet.


In onze privacyverklaring (Klik hier om deze in te zien en te downloaden) is precies beschreven hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Heeft u vragen over uw privacy dan kunt u die stellen aan de directie of via het e-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AVG : Algemene Verordening Gegevensbescherming

GDPR : General Data Protection Regulation