Lessen en de Corona maatregel

Per 1 juli 2020 mogen we gelukkig de studio weer in.
Op dit moment is de studio Corona proef. Alles lessen vanaf 18 jaar op 1,5 meter afstand.
Na iedere les maken de docenten de contact oppervlakken schoon. 
Leerlingen dienen hun eigen badhanddoek of yogamatje mee te nemen.
 

Wanneer mag je niet naar de les komen 

Leerlingen, ouders en docenten blijven thuis wanneer: 

• Je last hebt van neus verkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts. Ook als je maar een beetje last hebt blijf je thuis 

• Iemand uit je huishouden koorts (38 C° of meer) en/of benauwdheidsklachten heeft. Als iedereen 24 uur geen klachten heeft, mag je je kind weer naar de dansles laten gaan; 

• Als iemand in jouw huishouden positief getest is op het nieuwe coronavirus (COVID-19). 14 dagen nadat de positief geteste persoon voor het laatst ziekteverschijnselen heeft gehad mogen de huisgenoten weer naar de dansles komen. 

Algemene hygiëneregels 

• Houd 1,5 meter (twee armlengtes) afstand van iedere andere persoon buiten jouw huishouden (uitzondering voor kinderen tot en met 12 jaar); 

• Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes; 

• Ga voordat je naar de dansstudio vertrekt thuis naar het toilet; Op locatie is toilet aanwezig maar daar mogen we heel beperkt (liever niet) gebruik van maken. 

Zorg dat de peuters een pamperbroekje aan hebben om toiletbezoek zoveel mogelijk te beperken 

• Was voor de les thuis je handen met water en zeep, minimaal 20 seconden; 

• Was na het dansen als je weer thuiskomt je handen met water en zeep 

• Omkleden en douchen doe je thuis 

• Vermijd het aanraken van je gezicht 

• Schudt geen handen 

Wil je je inschrijven? Dan kan!

Vanaf 31 augustus 2020 starten de lessen weer.

 

Ballet kijken (gratis)

NDTV: COMPLETE BALLETTEN ONLINE!

Het zijn voor iedereen ingewikkelde tijden. Voorstellingen en educatieve activiteiten worden afgelast, maar we zijn achter de schermen druk bezig met (digitale) alternatieven om u onze kunst te blijven aanbieden. Zoals NDTV, een gratis streaming-serie van NDT-balletten van bekende choreografen. Iedere week lanceren we een nieuwe video.

Bekijk hieronder wat er speelt, geniet, en blijf gezond!

https://www.ndt.nl/ndtv

Privacyverklaring

Bij Balletstudio Belinda wordt zorgvuldig omgegaan met uw privacy.


Voor het geven van lessen, het organiseren van evenementen, het administreren van uw deelname, het informeren en het kunnen innen van verschuldigde bedragen verwerken wij gegevens over u. Deze gegevens worden persoonsgegevens genoemd. Het vastleggen en gebruik van deze persoonsgegevens is beperkt tot informatie die noodzakelijk is voor benoemde doelen. De gegevens worden beveiligd opgeslagen en de toegang daartoe is beperkt. Voor zover wij gebruik maken van leveranciers voor het voeren van een deel van onze administratie hebben wij verwerkingsovereenkomsten met deze leveranciers afgesloten, om de gegevens te beschermen. Wij delen uw gegevens alleen met derden als u daar expliciet toestemming voor geven hebt, tenzij de uitwisseling verplicht is volgens de wet.


In onze privacyverklaring (Klik hier om deze in te zien en te downloaden) is precies beschreven hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Heeft u vragen over uw privacy dan kunt u die stellen aan de directie of via het e-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AVG : Algemene Verordening Gegevensbescherming

GDPR : General Data Protection Regulation