Dans beweeg(t)je, we zijn weer open

Ja! Wat heerlijk weer!

Vanaf 19 mei dansen de leerlingen t/m 17 jaar weer in de studio. Wij heten iedereen weer hartelijk welkom. De volwassen groepen zoomen nog even thuis in afwachting van de volgende versoepelingen.
Onze leerlingen hebben het protocol en rooster inmiddels via mail toegestuurd gekregen.

Zin een een leuk filmpje? Klik hier

Wil je je inschrijven? Dan kan!

Vanaf 1 januari 2021 gaan we over op een ander administratiesysteem.

Wil je inschrijven, dan kan dat via onderstaande link

Volgt

 

Ballet kijken (gratis)

NDTV: COMPLETE BALLETTEN ONLINE!

Het zijn voor iedereen ingewikkelde tijden. Voorstellingen en educatieve activiteiten worden afgelast, maar we zijn achter de schermen druk bezig met (digitale) alternatieven om u onze kunst te blijven aanbieden. Zoals NDTV, een gratis streaming-serie van NDT-balletten van bekende choreografen. Iedere week lanceren we een nieuwe video.

Bekijk hieronder wat er speelt, geniet, en blijf gezond!

https://www.ndt.nl/ndtv

Privacyverklaring

Bij Balletstudio Belinda wordt zorgvuldig omgegaan met uw privacy.


Voor het geven van lessen, het organiseren van evenementen, het administreren van uw deelname, het informeren en het kunnen innen van verschuldigde bedragen verwerken wij gegevens over u. Deze gegevens worden persoonsgegevens genoemd. Het vastleggen en gebruik van deze persoonsgegevens is beperkt tot informatie die noodzakelijk is voor benoemde doelen. De gegevens worden beveiligd opgeslagen en de toegang daartoe is beperkt. Voor zover wij gebruik maken van leveranciers voor het voeren van een deel van onze administratie hebben wij verwerkingsovereenkomsten met deze leveranciers afgesloten, om de gegevens te beschermen. Wij delen uw gegevens alleen met derden als u daar expliciet toestemming voor geven hebt, tenzij de uitwisseling verplicht is volgens de wet.


In onze privacyverklaring (Klik hier om deze in te zien en te downloaden) is precies beschreven hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Heeft u vragen over uw privacy dan kunt u die stellen aan de directie of via het e-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AVG : Algemene Verordening Gegevensbescherming

GDPR : General Data Protection Regulation