Annalie de Boer

Hallo allemaal,
 
Ik ben Annalie de Boer en ben inmiddels 15 jaar oud. Ik zit al vanaf m'n vijfde bij Belinda. Ik ben begonnen met klassiek ballet, daarbij ging ik ook de musicallessen van Lolkje Smilda volgen. Zij heeft ontdekt dat ik kan zingen. Ik mocht ook optreden bij de opening van ons cultureel gebouw in Nootdorp:
Cultura.
Als snel volgde ik op de maandag en donderdag selectie klassiek ballet en op de dinsdag deed ik moderne dans en op de zaterdag de musicalklas.
In 2008 heb ik auditie gedaan voor de Sound of Music in het Efteling theater, waarin ik de rol van Brigita mocht spelen. Onze groep werd ook uitgekozen om op te treden tijdens de UITMARKT in Amsterdam. Ook bij Live & Cooking zijn we geweest.
In 2010 heb ik nog in het koor van Dr. Doolittle gezongen bij de musicawards. Daarna heb ik meegespeeld in Oliver in het theater van Antwerpen en Gent.
 
Op dit moment zit ik in de 3e klas van de Havo voor muziek en dans op Codarts. Ik volg daar de opleiding muziektheater. Ook speel ik nog viool  ik krijg les van Jeanne Biessen. Ik wil graag zangeres worden en doorstromen naar het conservatorium.